Chat online

Program leírása

A MIS & iWork® (Management Information System)



  1. Naprakész információ biztosítása annak a vezetői rétegnek akik közvetlen, vagy közvetett módon hatással vannak a tény-terv alapú célok, eredmények elérésére. A rendszer dolgozó szinten, termékkel párosítva mutatja meg a tény-terv teljesülését, illetve a kirívó képesség vagy készség hiányosságait.

  2. Időszaki és rendszeres információ biztosítása az operatív irányítással megbízott legfelsőbb vezetőknek, a hozzá tartozó terület összes telephelyéről, illetve összesített eredményekről.

  3. Az eredményekről, tetszőlegesen megválasztott termékek, tény-terv viszonyában ad heti rendszerességgel értékelést, információt, rangsort.

  4. A rendszer, a legegyszerűbb formában - folyamatokban gondolkodva - figyelemmel tudja kísérni és nyomon követi mindazt az üzleti területet, ami fontos és elengedhetetlen az eredmény szempontjából! Ezeket a Navigator szempontjaiban határozzák meg az üzleti modellben.

  5. Olyan információkat nyújt, hogy használója napi szinten legyen képes tudatosan beavatkozni az operatív munka irányításába - korrekten, célirányosan - akár az egyes dolgozó, akár egy állomás vagy a hozzá tartozó terület vonatkozásában.

  6. Tetszőleges időszakra képes értékelni az eredményeket, szembesíteni a résztvevőket mind az egyén, mind csapat szinten az eredményességükkel. Ezt előreprogramozott időszakra automatikusan megteszi a rendszer.

  7. Automatikusan végzi el, és küldi meg a döntéshozóknak az üzleti folyamatok elemzését, azok - a fejlődés irányát szemelőt tartó logika - szempontrendszer szerinti kiértékelését! Ebből eredően, azonnal meghatározható a cselekvés iránya a következő időszakra, ami tetszőleges időtartamra vonatkozhat, lehet akár egy hét is.

  8. Időt és energiát szabadít fel. A rendszer használatával kialakul egy optimális, a munkafolyamatokhoz és követelményekhez megfelelően alkalmazkodó, eredményes, elismerhető és sikeres csapat

Partnerek

MIS & iWork FaceBook
Twitter

Hírek / Újdonságok

Kiemelt MIS & iWork® - Shop Statisztika

Forgalmi adatok - speciális - listázása, lekérdezése, TOP listák, statisztikák készítése! Management Információk!

Kiemelt MIS & iWork® Premium

A rendszer Premium verziója integrálja a KKV-k vállalatirányítási folyamatait!

 

Kiemelt MIS & iWork® Professional

A rendszer Professional verziója tartalmazza a CRM modult!

 

Értékelés, Navigator, MIS & iWork®, eNavigator, Kontroll, Döntéstámogatás, Egyéni értékelés, Eredmények, Támogatás, Management, Karrier, Legeredményesebb dolgozó, Bónusz, Idő megtakarítás, Információ, Minőség, Tudatos döntéshozás, Vezető, Eredményes, Sikeres, HR, CRM

  © Copyright optimaster.eu . Minden Jog Fenntartva.  

zz

Dolgozó belépés

Belépés az ügyfélkapuba

Ügyfélkapu






Cégcsoport dolgozók
belépése

Ügyfélkapu